RYTERNA MIDTRIBB GLATT

Ryterna Midtribb Glatt panel er inndelt i horisontale striper som skaper inntrykk av at porten er fremstilt av hele treplanker. Denne porten er veldig populær i hele Europa.


Standard størrelse er opp til 6000 x 3000 mm, større størrelser kan leveres på forespørsel.

STRUKTUR

Ryterna Midtribb Glatt panel leveres med glatt overflate.

Glatt

STANDARD FARGE

Ryterna Midtribb Glatt panel leveres i hvit RAL 9016 som standard farge.

Hvit
RAL 9016

FARGEVALG

I tillegg til standard fargen kan Ryterna Midtribb Glatt porter leveres i valgfri RAL farge, valgfri RAL perlefarge eller i tre forskjellige treimiterte farger - gylden eik, gammel eik eller lys eik.

Gammel Eik

Gylden Eik

Lys Eik

SIDEDØR

Sidedører brukes gjerne som ekstra inngang til garasjen eller til f.eks. en bod. Ryterna tilbyr skreddersydde sidedører som passer til garasjeporten dere har valgt. Dørene er produsert av 40mm isolerte leddportpaneler med ramme av aluminiumprofiler og leveres med dørvrider og lås. Galvanisert og lakkert overkarm kan bestilles for montering i front, på innside eller ved siden av åpningen.

Les mer om sidedør >>

DØR I PORT

Når sidedør er umulig og det er behov for ekstra inngang til garasjen, kan en dør monteres direkte i porten. Standard dør kan leveres med håndtak og lås. I tillegg er det mulig å velge mellom standard inngangsdør og dør med lav terskel, en løsning som gjør det enklere med hensyn på sykkel, trillebår eller scooter.

Les mer om dør i port >>


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.